Comments on: Officieel bezoek aan Brazilië (2 & 3) https://fanvanmaxima.nl/?p=16093 Tue, 08 Sep 2015 19:21:56 +0000 hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.0.5 By: Marianne https://fanvanmaxima.nl/?p=16093&cpage=1#comment-50165 Marianne Wed, 21 Nov 2012 22:51:40 +0000 https://fanvanmaxima.nl/?p=16093#comment-50165 Die super lelijke azuurblauwe schoenen droeg ze toen de russische presidentsvrouw Nederland bezocht;de keukenhof;maxima droeg die prachtige jas (kleurig,met een bontrandje) en deze schoenen. Staan nog op mijn netvlies,fout,lelijk ,verkeerde keus,modisch niet verantwoord. Ik vind dat Maxima er redelijk goed uitziet. Goed dat ze kleding herdraagt. Ikzelf doe met een mooie winterjas jaren en jaren. Haar kleding lijkt op de een of andere manier krapper te zitten,waarbij ik niet suggereer dat ze is aangekomen. Kwestie van goed kijken. Het eeuwige commentaar op haar losse,fladderende en af en toe wat sjofele kapsel laat ik voor wat het is. Zij zal toch ongetwijfeld ook wel eens op deze sites kijken,maar belangrijker nog lezen? Ook zij zal zien dat ,om een voorbeeld te noemen,Letizia haar kapsel altijd onberispelijk is. Prachtig geknipt,vol en lang,zonder pieken en dooie punten.Zij,Maxima,neemt daar geen voorbeeld aan,jammer vind ik dat. Haar prachtige groene jurk,gecombineerd met die schoenen is een regelrechte misser.sluit mij volledig aan bij de vorige schrijfster. Doet ze goed werk? Ik denk het wel en daarom vergeef ik haar missers in the sartorial business. Toch kan het beter,met zo'n budget en hetzelfde geldt voor haar man. Beige pak snel in de zak van max. Grapje! Die super lelijke azuurblauwe schoenen droeg ze toen de russische presidentsvrouw Nederland bezocht;de keukenhof;maxima droeg die prachtige jas (kleurig,met een bontrandje) en deze schoenen. Staan nog op mijn netvlies,fout,lelijk ,verkeerde keus,modisch niet verantwoord.
Ik vind dat Maxima er redelijk goed uitziet. Goed dat ze kleding herdraagt. Ikzelf doe met een mooie winterjas jaren en jaren.
Haar kleding lijkt op de een of andere manier krapper te zitten,waarbij ik niet suggereer dat ze is aangekomen. Kwestie van goed kijken.
Het eeuwige commentaar op haar losse,fladderende en af en toe wat sjofele kapsel laat ik voor wat het is. Zij zal toch ongetwijfeld ook wel eens op deze sites kijken,maar belangrijker nog lezen? Ook zij zal zien dat ,om een voorbeeld te noemen,Letizia haar kapsel altijd onberispelijk is. Prachtig geknipt,vol en lang,zonder pieken en dooie punten.Zij,Maxima,neemt daar geen voorbeeld aan,jammer vind ik dat. Haar prachtige groene jurk,gecombineerd met die schoenen is een regelrechte misser.sluit mij volledig aan bij de vorige schrijfster.
Doet ze goed werk? Ik denk het wel en daarom vergeef ik haar missers in the sartorial business. Toch kan het beter,met zo’n budget en hetzelfde geldt voor haar man. Beige pak snel in de zak van max. Grapje!

]]>
By: Sofia https://fanvanmaxima.nl/?p=16093&cpage=1#comment-50162 Sofia Wed, 21 Nov 2012 21:20:48 +0000 https://fanvanmaxima.nl/?p=16093#comment-50162 Jammer van die grove,plompe turqoise sandalen bij dat fijne groene jurkje.Het jurkje staat haar leuk maar met een paar fijne sandaaltjes zouden haar stevige benen slanker lijken.Waarom had ze geen sjaal die er beter bij kleurde. Zo was het een vreselijk allegaartje. Jammer van die grove,plompe turqoise sandalen bij dat fijne groene jurkje.Het jurkje staat haar leuk maar met een paar fijne sandaaltjes zouden haar stevige benen slanker lijken.Waarom had ze geen sjaal die er beter bij kleurde. Zo was het een vreselijk allegaartje.

]]>
By: Desiree86 https://fanvanmaxima.nl/?p=16093&cpage=1#comment-50160 Desiree86 Wed, 21 Nov 2012 20:19:44 +0000 https://fanvanmaxima.nl/?p=16093#comment-50160 Rode jurkje is geweldig maar die groene jurk vind ik qua model niet staan en dan die foto van haar achterkant in dat groene jurkje is niet charmant. Rode jurkje is geweldig maar die groene jurk vind ik qua model niet staan en dan die foto van haar achterkant in dat groene jurkje is niet charmant.

]]>
By: Anneke https://fanvanmaxima.nl/?p=16093&cpage=1#comment-50157 Anneke Wed, 21 Nov 2012 18:15:29 +0000 https://fanvanmaxima.nl/?p=16093#comment-50157 Wat ziet Máxima er we goed uit op deze reis. Leuk de rode outfit en het groene jurkje weer te zien. Verassende combinatie met de turqouise schoenen, mooi! Wat mogen we blij zijn met zo'n stijlicoon! Wat ziet Máxima er we goed uit op deze reis. Leuk de rode outfit en het groene jurkje weer te zien. Verassende combinatie met de turqouise schoenen, mooi! Wat mogen we blij zijn met zo’n stijlicoon!

]]>