De dochters van Prins Friso en Prinses Mabel, Luana en Zaria, moeten vandaag weer naar school. Het is maar de vraag of de kinderen echt terug zijn naar Londen. Vanmorgen om 10.00 uur zou de jaarlijkse fotosessie plaatsvinden, wat nu uiteraard niet doorging. Vorig jaar was het gezin van Prins Friso bij deze fotosessie, dit jaar zouden ze er niet bij zijn.

——————————————————————–

De Rijksvoorlichtingsdienst vroeg namens de Koninklijke Familie om rust. Zeker voor de kleinkinderen van Koningin Beatrix. Koningin Beatrix en Prinses Mabel zijn even na 11.00 uur via de achterkant van het hotel vertrokken naar Lech. Ze werden hierbij afgeschermd door beveiligers. Even later bleek dat ze dat hebben gedaan omdat de jongste dochter van Prins Friso en Prinses Mabel, Zaria (5 jaar), ook mee was.

——————————————————————–

Even na 12.15 uur kwamen Koningin Beatrix en Prinses Mabel via de achteringang van het ziekenhuis aan. Ook dochter Zaria en moeder Flos Wisse Smit waren mee. Ze bleven bijna twee uur lang bij Prins Friso. Klik HIER voor een fotoserie.

© NOS

——————————————————————–

De Rijksvoorlichtingsdienst heeft laten weten dat er geen nieuwe ontwikkelingen te melden zijn over de gezondheidssituatie van Prins Friso.

——————————————————————–

Na 21.00 uur vanavond kwam Prinses Mabel samen met zus Eveline naar het ziekenhuis. Deze keer ging ze wel via de hoofdingang.

© NOS

——————————————————————–

Vanavond zijn er nieuwe feiten binnengekomen over het lawineongeluk van Prins Friso. Zo zou de lawine niet 50, maar 200 meter lang zijn geweest. Ook wordt er gezegd dat de plek waar het ongeluk gebeurde, die ochtend nog was gecontroleerd op lawines. Negen explosies brachten de sneeuw niet in beweging.

Tags:

6 Comments »

  1. Goed, ze verdienen nu wel rust ja!

    Comment by Stephanie — 20/02/2012 @ 12:26 PM

  2. School is nu vast even iets minder belangrijk. Ik las dat Zaria mee is naar het ziekenhuis. Dat is dan wel weer een goed teken.
    Heel goed dat ze zich nu wat minder laten zien, ze verdienen nog steeds alle rust en sterkte die er is.

    Comment by Anneke — 20/02/2012 @ 1:18 PM

  3. Ik weet niet zeker maar volgens mij hebben de scholen in Engeland ook gewoon voorjaarsvakantie! Dat weet ik omdat mijn oom daar woont!

    Reactie van beheerster: Het gezin van Prins Friso woont in Londen. Zij zijn vorige week de hele week in Lech geweest. Dan zou je zeggen dat ze vorige week vakantie hadden.

    Comment by Claudia — 20/02/2012 @ 2:13 PM

  4. Maar toch vind ik idd dat ze gwn met rust gelaten worden en Friso snel beter word

    Comment by Claudia — 20/02/2012 @ 2:14 PM

  5. Dat kan ook wel kloppen! Maarja ik ken Engeland verder niet alleen waar mijn oom woont! Dus misschien klopt het wel wat je zegt!

    Comment by Claudia — 20/02/2012 @ 2:57 PM

  6. De rust die hun vragen, moeten we respecteren!!

    Comment by Corintha — 20/02/2012 @ 3:16 PM

Leave a comment