Volgens het AD wordt de lichaamstemperatuur van Prins Friso sinds gisteren langzaam omhoog gebracht.

——————————————————————–

Even na 12.30 uur kwamen Koningin Beatrix en Prinses Mabel bij het ziekenhuis om Prins Friso te bezoeken.

© NOS

——————————————————————–

Verklaring Rijksvoorlichtingsdienst, 22 februari:

Er is in de gezondheidssituatie van Prins Friso geen verandering opgetreden: stabiel, maar niet buiten levensgevaar. De behandelend artsen zullen inhoudelijke mededelingen doen over de prognose, zodra zij daartoe in staat zijn. Dat is op dit moment nog niet het geval.
——————————————————————–

Vanavond hebben Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima samen met Prinses Mabel de Prins opgezocht in het ziekenhuis.

© NOS (1), RTL & NOS (2)

Tags:

10 Comments »

  1. Ik vraag me af waarom ze telkens een zonnebril ophebben…
    Het zal voor Beatrix en Mabel nog spannende dagen worden, ze zullen veel steun aan elkaar hebben!

    Comment by Stephanie — 22/02/2012 @ 2:50 PM

  2. Wat vreseliijk voor de familie om zo lang in spanning te moeten zitten!

    Comment by Oranjewereld — 22/02/2012 @ 7:46 PM

  3. zonnebril? Wat dacht je van 30 flitslampen van camera’s die afgaan zodra je 1 voet buiten de auto zet!

    Comment by sofia — 22/02/2012 @ 8:22 PM

  4. Vraag je je nou echt af waarom die mensen een zonnebril dragen? Dan ben je toch echt dom.

    Comment by Kitty — 22/02/2012 @ 11:50 PM

  5. Ik kan mij 2 reden bedenken waarom Mabel een zonnebril draagt. Ik kan mij voorstellen dat ze moeilijk rust vind en dat slapen niet eenvoudig is. Die onrust kan zich uiten door wallen onder haar ogen. Ze kan ook emotioneele momenten hebben en huilbuien hebben. Dat is ook aan de (rode)ogen te zien. Fotocameramensen staan soms met tele-lenzen. Ze kunnen zeer close-up beelden maken. Om ongewenste gezichtsbeelden te voorkomen is het dragen van een bril een makkelijke oplossing om dat voor te zijn. Ik hoop verder dat iedereen fatsoenlijk reageert op vragen van een ander uit respect naar deze geweldige site van Iris.

    Comment by Marcel — 23/02/2012 @ 3:22 AM

  6. Ik kan me zó voorstellen dat je een zonnebril opzet, om je gezichtsuitdrukking te verbergen voor al die nieuwsgierige pers….. Ik heb zelf 2 jaar geleden mijn man op de IC gehad die ook kunstmatig in slaap werd gehouden en beademd. Hij heeft 3 weken op het randje van de dood gezweefd en uiteindelijk gehandicapt eruit gekomen….. Ik weet dus heel goed wat Mabel, de koningin en de familie doormaken….. Het is een hèl…..je gunt dit niemand. Ik leef met heel mijn hart met ze mee en bid voor ze, voor kracht en troost…..

    Comment by Jose van Merrebach — 23/02/2012 @ 7:55 AM

  7. Ik hoop voor de familie dat het allemaal goed gaat komen! Het zal een moeilijke tijd zijn en wens ze heel veel sterkte!

    Comment by Mariska — 23/02/2012 @ 10:34 AM

  8. Ik heb groot respect voor Prinses Mabel, de koningin en verdere leden van de familie en hoe ze met deze ontzettend moeilijke situatie mee omgaan. Ze hadden ook kunnen besluiten om een andere ingang van het ziekenhuis te gebruiken en dus de pers en camera’s te ontwijken.

    Comment by Molly — 23/02/2012 @ 11:04 AM

  9. Elke familie gaat er op zijn eigen wijze mee om. Net wat Jose zegt: dit gun je niemand. Dit geldt dus ook voor de koninklijke familie. Ze gaan door een hele moeilijke tijd. Ik hoop van harte dat het allemaal weer goed komt met Friso.

    Comment by Corintha — 23/02/2012 @ 11:46 AM

  10. Het is verschrikkelijk wat de Koninklijke Familie moet doormaken,het is gebeurt en we kunnen de klok niet terugdraaien.Ik ben alleen benieuwd hoe Koninginendag zal verlopen,het is echt wat waar de Koningin mee loopt en de famielie.Zeker voor Prinses Mabel is het heel zwaar en hoe gaat ze er mee om en twee jonge kinderen.Ik wens daarom heel veel sterkte en wijsheid voor heel de Koniklijke familie en hoop U volgende maand te mogen ontmoeten.Met vriendelijke groet.

    Comment by J.M.Verdaasdonk — 24/03/2012 @ 4:50 PM

Leave a comment