De Rijksvoorlichtingsdienst heeft bevestigd dat Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima met hun dochters nog een week blijven in Lech, zoals gepland.

——————————————————————–

Prins Constantijn en Prinses Laurentien zijn samen met Prinses Mabel op weg naar Innsbruck om Prins Friso te bezoeken. Dit is de eerste keer dat Prinses Laurentien naar het ziekenhuis komt. Koningin Beatrix is niet mee.

© NOS


——————————————————————–

Verklaring Rijksvoorlichtingsdienst, 23 februari 2012:

Naar aanleiding van de gezondheidssituatie van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Friso wordt het verblijf van Hare Majesteit de Koningin in Oostenrijk verlengd. De Koningin is komend weekend wel kort terug in Nederland waarna zij weer naar Oostenrijk vertrekt. Dit leidt op dit moment tot de volgende drie wijzigingen in de publieke agenda van het Koninklijk Huis:

  • Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje vertegenwoordigt de Koningin bij de 70e herdenkingsplechtigheid van de Slag in de Javazee op maandag 27 februari 2012 inde Kloosterkerk in Den Haag. Zie voor meer informatie het persbericht van 30 januari 2012.
  • De Koningin is op dinsdag 28 februari 2012 niet aanwezig bij het jubileumsymposium van Eurojust in de Ridderzaal in Den Haag. Zie voor meer informatie het persbericht van 25 januari 2012.
  • Het aanbieden van de geloofsbrieven door de ambassadeurs van de Republiek Mozambique en de Republiek Djibouti in Nederland, dat op woensdag 28 februari 2012 zou plaatsvinden, wordt uitgesteld.

Eventuele nieuwe wijzigingen in de agenda van het Koninklijk Huis worden bekendgemaakt via een RVD-persbericht.

——————————————————————–

De Rijksvoorlichtingsdienst laat weten dat de situatie van Prins Friso onveranderd is.

——————————————————————–

Koningin Beatrix en Prinses Mabel brachten vanavond een bezoek aan Prins Friso.

© NOS

Tags:

1 Comment »

  1. Het blijft maar zorgelijk. Ik hoop dat er snel positief nieuws komt.

    Comment by Jenny — 23/02/2012 @ 8:15 PM

Leave a comment