Activiteiten in Londen

20th May 2012

Dit jaar viert Koningin Elizabeth II haar diamanten regeringsjubileum. Het hele jaar door zijn er verschillende festiviteiten rond het jubileum. Gistermiddag was er een informele lunch dat werd aangeboden door Lady Elizabeth Shakerley in het Coworth Park Hotel in Ascot. Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima, die sinds donderdag al in Londen zijn, waren hier ook bij. Prinses Máxima droeg haar Koninginnedag outfit van dit jaar. Koningin Beatrix was vrijdagmiddag bij een informele lunch dat werd aangeboden door Koningin Elizabeth II en de Hertog van Edinburgh op Windsor Castle.

© Facebook pagina van Roemeense Koninklijke Familie

——————————————————————————————————-

Activiteit: Prinses Máxima en Prinses Mabel woonden op zondagmiddag 20 mei in Barbican Hall in Londen een concert bij van het Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van eredirigent Bernard Haitink. Sinds het seizoen 2010/11 is het Koninklijk Concertgebouworkest (KCO) ‘orchestra in residence’ in Parijs, Brussel en Londen. In het kader van het international associate-programma van Barbican Hall in Londen reist het KCO dit seizoen daarom drie keer naar Londen voor uitvoeringen in Barbican Hall. Het concert op 20 mei was het derde in de serie. Bernard Haitink zal dan Bruckners Vijfde symfonie leiden. Na afloop was er een na-ontvangst. Doel is op deze wijze ook internationaal extra aandacht te genereren voor het Nederlandse orkest en daarmee de groep bestaande vrienden en ondersteuners uit te breiden.  De eerste twee concerten in de international associate-serie waren op 22 april en 12 mei. Honorair gastdirigent Nikolaus Harnoncourt leidde op 22 april Beethovens Missa solemnis; chef-dirigent Mariss Jansons was op 12 mei te gast met een programma gewijd aan Richard Strauss. Barbican Hall heeft nauwe banden met vijf toonaangevende ensembles: het Koninklijk Concertgebouworkest, het Gewandhausorchester Leipzig, de New York Philharmonic, de Los Angeles Philharmonic en het Jazz at Lincoln Center Orchestra. Prinses Máxima is sinds 2005 beschermvrouwe van het Koninklijk Concertgebouworkest. De Prinses woonde eerder op zaterdag 17 maart in de Salle Pleyel in Parijs een concert bij van het Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van Valery Gergiev.

Outfit: Prinses Máxima droeg een bruin broekpak met oranje accenten. Prinses Mabel was gekleed in het zwart en ze droeg een zonnebril.

Foto’s: Klik HIER voor een fotoserie.

Tags:

16 Comments »

  1. Ik kan de facebokpagina niet vinden….

    Reactie van beheerster: Ik heb de bron even gelinkt.

    Comment by Sophie — 20/05/2012 @ 10:20 AM

  2. Wat een onflatteus broekpak, maakt vreselijk dik.

    Comment by Carmen — 20/05/2012 @ 4:07 PM

  3. Wie dit vreselijke broekpak heeft gemaakt moet zich werkelijk doodschamen!
    De coupenaden zitten helemaal fout,de mouwtjes zijn er niet goed ingezet,de stof kreukt verschrikkelijk en het is nog een maat te klein ook.
    En wat er toch met Maxima,s haar aan de hand is???

    Comment by sofia — 20/05/2012 @ 5:05 PM

  4. Wat een aanfluiting. Hoe kan je nou zoiets monsterlijks aantrekken naar een concert!! Maxima slaat hier de plank volledig mis.

    Comment by Alida — 20/05/2012 @ 5:08 PM

  5. Ik ben ook niet weg van het broek pak, en door die naden op de top
    Lijkt het net of maxima een erg laag hangende buste heeft.. Om het nog een
    Beetje netjes te zeggen.. Mabel in zwart ziet er naast maxima erg
    Somber uit maar erg begrijpelijk want elke kleurrijke outfit wordt door de media waarschijnlijk
    Toch weer vervelend uitgelegd..

    Comment by Becca — 20/05/2012 @ 7:21 PM

  6. Ik kan het ook niet mooi vinden wat ze aan heeft. Het topje kan nog, maar de broek zit weer niet mooi, het kreukt altijd zo. Hoeft toch niet als je andere stof hebt?

    Comment by Constance — 21/05/2012 @ 4:20 AM

  7. Die proekpak maakt haar echt dik ja, maar wel leuk dat ze die kleding van koninginnedag weer aanheeft :-)

    Comment by Stephanie — 21/05/2012 @ 4:20 AM

  8. Wat steekt Máxima af bij Mabel zo in het zwart! Ik vind Maxima’s outfit echt niet mooi bij dat concert, lelijk vaal kleurtje ook.

    Jammer dat ze het haar niet opgestoken had bij die lunch, dat was bij Koninginnedag véél mooier!!!

    Comment by MeRoyalty — 21/05/2012 @ 6:33 AM

  9. Een absoluut dieptepunt, die lichtgevende oranje balk,meer geschikt voor iemand die aan de weg werkt, en dan nog maar niet over die bh gesproken,zo snel mogelijk deze outfit vergeten.

    Comment by irene — 21/05/2012 @ 7:05 AM

  10. Ook ik vind dit broekpak niet geslaagd.
    Het topje kan er nog door maar de broek is een echte miskleun.

    Comment by Lut. — 21/05/2012 @ 11:23 AM

  11. Nooit meer aandoen Hoogheid!
    Deze outfit kan dus echt naar de recycling zo aan het commentaar te lezen.

    Comment by sofia — 21/05/2012 @ 12:10 PM

  12. Leuk de kleding van koninginnedag!!
    De kleur van het broekpak vind ik wel mooi.

    Comment by Corintha — 21/05/2012 @ 12:19 PM

  13. It’s not the right outfit for a concert, the jacket is small or very badly designed and terribly made. Who made this terrible thing for the princess?? The only things that are nice are the accesories, the earrings, the shawl, the shoes and the bag are the best things in this mess.

    Comment by jorge zabala — 21/05/2012 @ 5:50 PM

  14. I totally agree Jorge!!!

    Comment by Sofia — 21/05/2012 @ 7:13 PM

  15. Leuk Máxima weer in die geweldige koninginnedag outfit te zien. Haar haar opgestoken staat hier wel iets mooier bij. Leuk broekpak, goed dat ze steeds meer dit soort oranje tnten kiest. Alleen jammer van die coupenaden; die hadden echt beter gekund. Fijn om Mabel weer te zien. Stoer dat ze er bij was.

    Comment by Anneke — 23/05/2012 @ 7:32 PM

  16. Leuk, het blijft een mooie outfit. Al maakte het kapsel van Koninginnedag het wel net wat chiquer!

    Comment by Princessoutfits — 25/05/2012 @ 10:11 AM

Leave a comment