Prinses Máxima opent 4e internationale conferentie Insurance Europe
Activiteit:
Prinses Máxima opende vanmorgen de 4e internationale conferentie van de verzekeringskoepel ”Insurance Europe” in het Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Ze verrichte deze opening met een toespraak. Andere sprekers waren Eurocommissaris Michel Barnier (Interne Markt), Europarlementariër Burkhard Balz en Nationale Nederlanden CEO Tom Kliphuis. Bij de conferentie waren beleidsmakers, politici en bestuurders van verzekeraars aanwezig. Naast de toespraken vonden verschillende paneldiscussies plaats. De conferentie stond in het teken van de verantwoordelijkheid die verzekeraars wereldwijd hebben bij het bieden van zekerheid en bescherming aan consumenten en het bedrijfsleven. Daarbij stonden de toegankelijkheid en begrijpelijkheid van financiële producten en het aangaan van een duurzame relatie met de consument centraal. Het Verbond van Verzekeraars, lid van Insurance Europe, was gastheer van de bijeenkomst. Prinses Máxima sprak in haar hoedanigheid van erevoorzitter van platform Wijzer in geldzaken en VN-adviseur ‘Inclusive Finance’. Het Verbond van Verzekeraars is vanaf de oprichting lid van het platform Wijzer in geldzaken.

Outfit: Prinses Máxima droeg een gouden jasje met een beige broek. Daarbij droeg ze bruine accessoires en oranje oorbellen. Ze droeg deze outfit onder andere eerder op 4 juni 2009.

Foto’s: Klik HIER voor een fotoserie.

————————————————————————————————

Prinses Máxima ontvangt boek over Paleis het Loo
Activiteit:
Direct na de conferentie in Amsterdam is Prinses Máxima naar Apeldoorn gegaan. Op Paleis het Loo nam ze even na 12.00 uur het boek ”Paleis Het Loo: een koninklijk museum” in ontvangst. Prinses Máxima deed dit als lid van de Raad van Toezicht. Het boek toont de talrijke historische interieurs en belicht de belangrijkste voorwerpen uit de verschillende collectieonderdelen. In het boek wordt aan de hand van tekst en foto’s stilgestaan bij de tientallen paleisvertrekken die tezamen een beeld geven van drie eeuwen vorstelijke wooncultuur. In chronologische volgorde komen alle (her)ingerichte vertrekken aan de orde, beginnend met de appartementen van koning-stadhouder Willem III en koningin Mary II en eindigend met de zitslaapkamer van prinses Juliana. Circa 200 hoogtepunten uit de verschillende museale collecties worden behandeld, waaronder de belangrijkste schilderijen, sculpturen, meubelen, klokken, voorwerpen van zilver, glas of ceramiek, boeken, prenten, foto’s, kleding en rijtuigen. Daarnaast bevat het boek een uitgebreide beschrijving van de tuinen. Het boek is binnenkort ook in de Paleiswinkel verkrijgbaar. Na het in ontvangst nemen van het boek was Prinses Máxima ook bij de lunch ter gelegenheid van het afscheid van dr. J.R. ter Molen als directeur van Paleis het Loo. Naast andere leden van de Raad van Toezicht was ook Prinses Margriet aanwezig. Rond 14.00 uur vertrokken Prinses Máxima en Prinses Margriet weer.

Outfit: Prinses Máxima droeg dezelfde outfit als eerder die ochtend.

Foto’s: Klik HIER voor een fotoserie.

Tags:

10 Comments »

  1. Ik vind deze outfit niet heel geweldig, maar ook niet superlelijk. Het jasje is op zich wel mooi, maar ik zou het anders combineren. Ik zie Maxima liever in rood ofzo!

    Comment by Princessoutfits — 01/06/2012 @ 6:28 PM

  2. Wauw wat ziet ze er hier mooi in uit!! Ontzettend gaaf dat jasje! Weet je ook wie de ontwerper is?

    Comment by Anneke — 01/06/2012 @ 6:46 PM

  3. Deze kleding van de prinses vind ik een beetje saai. Prinses Maxima staat wel heel leuk op de foto’s!

    Comment by Stephanie — 01/06/2012 @ 8:26 PM

  4. Heel leuk deze outfit. Zakelijk door de broek, koninklijk door de gouden kleur en glans!

    Comment by MeRoyalty — 01/06/2012 @ 10:49 PM

  5. In deze gouden kleur ziet Maxima er schitterend uit, echt koninklijk ! En wat een mooie lange broek !

    Comment by julatrix — 02/06/2012 @ 2:21 PM

  6. Ik vindt het niet echt een mooi outfit.

    Comment by Gerrianne — 02/06/2012 @ 8:50 PM

  7. Ik vind de prinses heel mooi gekleed.
    Het oudroze handtasje en de oudroze schoentjes passen uitstekend bij het chic goudkleurig jasje en de crèmekleurige broek!

    julatrix,
    Vriendelijke groetjes vanuit België,doei!

    Comment by Lut. — 03/06/2012 @ 5:02 PM

  8. Mooie outfit.Leuk met die applicaties op het jasje. De kleur staat haar echt goed.Alleen zit het jasje weer aan de strakke kant . Volgens mij is het een basispatroon van dat oranje pak.
    Dat jasje zat ook niet loupezuiver en dat zit dit jasje ook niet.

    Comment by sofia — 03/06/2012 @ 9:15 PM

  9. Mooie outfit, vooral het jasje!! Máxima droeg er ook mooie oorbellen bij!

    Comment by Corintha — 04/06/2012 @ 1:30 PM

  10. Gisteren, 4 juni, waren Filip en Mathilde 12,5 jaar getrouwd. Zouden ze een feestje hebben gehad? En zouden er nog foto’s van vrijkomen? Ze zijn getrouwd op zaterdag 4 december 1999.

    Comment by Loes — 05/06/2012 @ 9:26 AM

Leave a comment