Prinses Máxima bezoekt Oranje Fonds Zomerschool
Activiteit: Prinses Máxima begon haar dag gisteren met een bezoek aan het Oranje Fonds Zomerschool in Doorn. Uiteraard bracht Prinses Máxima dit bezoek als beschermvrouwe van het Oranje Fonds, wat ze al tien jaar is. De Prinses bezocht de laatste dag van de Zomerschool in Conferentieoord Kaap Doorn. Ze was bij de presentatie van de projectvoorstellen en luisterde daarna ook naar de reacties van experts op de presentatie. Daarnaast sprak zij met deelnemers van de Zomerschool, wie vertelden over hun ervaringen met de school. De Zomerschool biedt mensen die al enige jaren werkzaam zijn in de welzijnsector een weekprogramma waarmee zij kennis, inspiratie en contacten kunnen opdoen op hun vakgebied. Op de Zomerschool gebruiken deelnemers een maatschappelijk vraagstuk uit hun eigen werkomgeving om het uit te werken tot een projectvoorstel. Het resultaat van de Zomerschool zou moeten zijn dat de deelnemers een goed uitgewerkt en financierbaar plan hebben om een relevant maatschappelijk vraagstuk aan te pakken.

Outfit: Prinses Máxima droeg gisteren een groen jurkje van NATAN die ze eerder droeg op 23 mei dit jaar (klik HIER voor een foto). Ze combineerde het met een grijs vestje, haar tas van Furla en zilveren sandalen.

Foto: Klik HIER voor een foto.

——————————————————————————————————————

Prinses Máxima bij viering vijf-jarig bestaan Stichting Pet’je af
Activiteit: Prinses Máxima was na haar ochtendbezoek in Doorn ‘s middags te vinden in Amersfoort. In Theater de Flint werd het vijf-jarig bestaan van Stichting Pet’je af gevierd. Kinderen van 10 tot 14 jaar in achterstandssituaties krijgen via deze stichting de kans op een betere toekomst door Praktijk Gericht Weekend Onderwijs te volgen. Ontwikkeling van de talenten van het kind en eigen verantwoordelijkheid staan hierbij centraal. Kinderen die willen deelnemen aan het programma zijn verplicht om de weekendlessen te volgen en ook van de ouders wordt regelmatige betrokkenheid en inbreng gevraagd. De weekendschool van Stichting Pet’je af richt zich met name op kinderen uit sociale aandachtswijken en is een aanvulling op het reguliere onderwijs. Het accent ligt op de ontwikkeling van zelfredzaamheid, weerbaarheid en sociale competenties. Vijf jaar geleden is de Stichting begonnen in Amersfoort. Inmiddels zijn er zes locaties, twee in Amersfoort, een in Dordrecht, een in Rotterdam en twee in Utrecht. In het najaar opent Pet’je af twee locaties in Breda. De Stichting wordt gesteund door het Oranje Fonds en maakt sinds 2012 deel uit van het Oranje Fonds Groeiprogramma.

Outfit: Prinses Máxima droeg dezelfde outfit als in de morgen.

Foto’s: Klik HIER voor een fotoserie.

Tags:

9 Comments »

  1. Wat een leuke foto’s!
    Ik vind het groene jurkje erg mooi bij prinses Maxima staan.
    De hakken wat minder, maar past mooi bij haar tasje.

    Comment by Stephanie — 08/09/2012 @ 11:19 AM

  2. Oei, die knieen en die grote voeten.Wie is haar stylist?

    Comment by elleke — 08/09/2012 @ 2:26 PM

  3. Tja, gewoon stevige benen! Niks mis mee, toch?

    Comment by Marinka — 08/09/2012 @ 3:44 PM

  4. Ik vind het nog wel meevallen met die stevige benen alleen weer sandaaltjes met brede band (en dan ook nog glim)
    En een iets te kort jurkje maken het geheel wel grof idd..
    Kleur groen staat maxima prachtig maar dit is echt geen jurkje om een vestje over te doen
    Het jurkje komt zo totaal niet tot zijn recht!

    Comment by BeccaD — 08/09/2012 @ 4:17 PM

  5. Zie dat ze een blauwe middelvinger heeft. Misschien daarom geen ringen?
    Vind Maxima qua kleding de laatste tijd een beetje het pad kwijt.

    Comment by sofia — 08/09/2012 @ 7:37 PM

  6. Leuke outfit ! Ik vraag me wel steeds af of Maxima nu wel of geen kunstwimpers drasgt ?

    Comment by Elsa — 09/09/2012 @ 2:39 PM

  7. Mooie kleur jurk, maar inderdaad te kort. Schoenen ook niet erg elegant. En over het haar zullen we het maar niet hebben. Maar de prinses doet haar werk met veel enthousiasme, inzet en plezier. Dat telt en is belangrijker dan een prinses die ‘mode-icoon’is.

    Comment by elise — 10/09/2012 @ 6:00 PM

  8. ik vind ook dat haar jurkjes te kort zijn en die schoenen… was er soms een aanbieding of zo? haar gezichtje blijft helemaal geweldig.

    Comment by Kitty — 13/09/2012 @ 10:52 AM

  9. Volgens mij draagt ze geen kunstwimpers. Als je eerst een laag aanbrengt die de wimpers verlengt( meestal wit) en daarna een laag die de wimpers verdikt krijg je dit effect. Ik doe dat zelf ook.

    Comment by sofia — 13/09/2012 @ 1:21 PM

Leave a comment