Prinses Máxima bezoekt pensioenmarkt voor ondernemers
Activiteit:
Prinses Máxima bracht afgelopen vrijdag, 28 september, een bezoek aan de pensioenmarkt voor ondernemers in Amersfoort. Naast de markt die ze bezocht in het kader van de Pensioen3daagse, bezocht ze ook Qredits Microfinanciering Nederland. Qredits is een landelijke microkredietverstrekker en heeft de afgelopen jaren ruim 2.800 leningen verstrekt aan (startende) ondernemers. Het werkbezoek vond plaats in Ondernemersplaza Amersfoort en stond in het teken van stimulering ondernemerschap. De Prinses bezocht de nieuwe afdeling coaching van Qredits Amersfoort, nam deel aan een rondetafelgesprek met een aantal beginnende ondernemers en hun coaches en kreeg een rondleiding over de pensioenmarkt voor ondernemers. Prinses Máxima bracht dit bezoek in haar hoedanigheid als erevoorzitter van platform Wijzer in geldzaken en als lid van het Nederlands Comité voor Financiering en Ondernemerschap. Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën en vertegenwoordigt ruim 40 organisaties die samenwerken om de consument ‘wijzer in geldzaken’ te maken. Wijzer in geldzaken organiseerde de markt in samenwerking met de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland en het Verbond van Verzekeraars in het kader van de Pensioen3daagse met als doel Nederland pensioenbewuster te maken.

Outfit: Prinses Máxima droeg haar kobaltblauwe top met een donkergrijze pantalon. Ze combineerde de outfit met blauwe oorbellen en blauwe schoenen. Ze heeft de top al meerdere keren eerder gedragen. Onder andere op 15 maart 2011 (klik HIER voor een foto).

Foto’s:

Klik HIER voor een fotoserie.

© Blauw Bloed

—————————————-

Prinses Máxima opent tentoonstelling MaxMil Brasil
Activiteit: Prinses Máxima heeft vanmorgen de tentoonstelling MaxMil Brasil geopend in het Tropenmuseum Junior in Amsterdam. Tropenmuseum Junior wil kinderen de Braziliaanse mixcultuur laten ervaren door traditioneel erfgoed te tonen in combinatie met hedendaagse straatkunst en creatief gebruik van afvalmateriaal. Kinderen kunnen tijdens hun bezoek muziek remixen, de frevo of ciranda dansen, ontdekken hoe graffiti verbonden is met houtsnijkunst en afval upcyclen; een afvalproduct gebruiken om er een nieuw product van te maken. MixMax Brasil is geschikt voor kinderen tussen 6 en 13 jaar en is te bezoeken tot en met voorjaar 2015.

Outfit: Prinses Máxima droeg haar veelbesproken jurk van Natan. Prinses Máxima kreeg op 3 oktober 2010, toen ze de (gedeeltelijk) leren jurk voor het eerst droeg, veel commentaar over zich heen. Klik HIER voor een foto. Later was de jurk ook te zien op de tentoonstelling op Paleis het Loo. Vandaag combineerde ze het met Louboutins en een donkere panty.

© Robin Bohnen, www.fobero.nl

Foto’s: Klik HIER voor een fotoserie.

© NOS

—————————————-

Prinses Máxima bezoekt buurtvereniging Hoofdstraat-Noord Gasselternijveen
Activiteit: Na haar bezoek in Amsterdam vanmorgen reiste de Prinses af naar Drenthe. Daar bezoekt ze vanmiddag buurtvereniging Hoofdstraat-Noord in Gasselternijveen. Deze vereniging won dit jaar in mei een Appeltje van Oranje uit de handen van de Prinses (beschermvrouwe van het Oranje Fonds). Deze buurtvereniging organiseert verschillende sociale activiteiten rondom een cultuurhistorische perenbomenrij in de straat. Sinds 1990 worden (oude) perenbomen, op verzoek van de straatbewoners, in eigen beheer onderhouden. De activiteiten rondom het onderhoud van de perenbomen fungeren als sociaal bindmiddel in de buurt. De bewoners snoeien de bomen, plukken gezamenlijk de peren, organiseren een jaarlijkse perenbrunch na de oogst, hangen nestkastjes op en planten krokusbollen. Eén keer per jaar wordt de ‘gouden peer’ uitgereikt aan de buurtbewoner die zich het meest heeft ingezet voor de perenbomenrij.

Outfit: Prinses Máxima droeg dezelfde outfit als in de ochtend.

Foto’s: Klik HIER voor een fotoserie.

© RTV Drenthe

Tags:

24 Comments »

  1. Geweldig dat ze deze jurk nog eens draagt. Lef!!!

    Comment by Marinka — 02/10/2012 @ 6:27 PM

  2. Heel mooi met die donkere kousen en de louboutins. Maar dat haar wordt steeds dunner en piekeriger. Zou daar nou niets aan te doen zijn?

    Comment by elise — 02/10/2012 @ 6:58 PM

  3. Jurkje is echt heel leuk . Persoonlijk vind ik het mooier met laarzen.Het staat haar in ieder geval super.En inderdaad …wat is er toch aan de hand met dat haar ? Het zijn alleen nog maar pieken.

    Comment by sofia — 02/10/2012 @ 7:22 PM

  4. Ik vind dit jurkje een beetje misplaatst op een outdoor evenement overdag, vorige keer stond
    Het veel mooier en haar kapsel toen WOW!!
    Nu met slierterig blond haar en een leren jurkje krijg ik
    Niet echt koninklijke associaties ;-) )

    Comment by BeccaD — 02/10/2012 @ 7:30 PM

  5. Inderdaad, het kapsel van de prinses is jammer genoeg heel erg onverzorgd,
    het lijkt wel stro!!

    Comment by Jolanda — 02/10/2012 @ 8:29 PM

  6. De jurk is fantastisch en ik vind de armbanden zo mooi vooral die ze gekregen heeft met haar 40ste verjaardag. En ja dat haar ik vind het nu niet zo heel vreselijk.

    Comment by Fina — 02/10/2012 @ 9:18 PM

  7. Wauw, wat leuk dat ze deze jurk weer draagt. De grijs blauwe outfit van vrijdag is minder mijn smaak, maar het staat haar wel. Op sommige foto’s van vandaag lijkt haar haar wat donkerder. Moooooi!

    Comment by Anneke — 02/10/2012 @ 10:28 PM

  8. Ik snap niet dat de prinses dit jurkje nog eens heeft gedragen. Idd. heel veel lef, maar ik snap het niet als je zoveel kritiek hebt gekregen. Ik vind het jurkje erg mooi, maar totaal niet voor een prinses!

    Comment by Stephanie — 03/10/2012 @ 5:47 AM

  9. Prinses Mathilde heeft ook een dergelijk jurkje.Bij haar staat het wat braver omdat ze het combineert met haren in de plooi en mooie lange suede laarzen.Als Maxima het haar in een sjieke wrong had gedaan en mooie lange laarzen had aangedaan was het geraffineerder geweest en zeker te dragen door een moderne prinses.

    Comment by sofia — 03/10/2012 @ 7:10 AM

  10. Vreselijk ordinaire jurk. Het zweepje ontbreekt nog. Dat blauwe ensemble past veel beter bij haar.

    Comment by Fiona — 03/10/2012 @ 7:42 AM

  11. Deze jurk zou velen ordinair maken, zo niet Maxima: het staat haar goed! Toch kan ik er niet aan wennen en heb gehoopt haar er niet meer in te zien.
    Laat haar haar nu maar met rust; ik vind dat onze Maxima op veel foto’s op Brigitte Bardot lijkt; ik vind beide erg mooi!

    Comment by Dorien — 03/10/2012 @ 8:58 AM

  12. Maximá is een echte trendsetter, want deze winteris er volop leer te zien. Zowel in jassen als jurken en broeken. En ik sluit me aan bij de opmerking over haar haren, ik vind het niet eens zo heel vreselijk en er zal vast een reden zijn dat het er nu zo uitziet. Wij hebben toch ook wel eens een tijd dat we niets met ons haar kunnen beginnen. Ik vind al met al dat wij een superprinses hebben, ze laat zichzelf dicht bij de mensen komen en dat waardeer ik enorm in haar.

    Geja

    Comment by Geja — 03/10/2012 @ 11:25 AM

  13. Het jurkje met de twee leren inzetstukken vind ik hip en het leren riempje maakt het geheel elegant.
    Persoonlijk meen ik dat het stijlvoller oogt met de donkere panty’s en de pumps dan destijds met laarzen.

    Comment by Lut. — 03/10/2012 @ 1:10 PM

  14. HET zwarte jurkje, ja, ik hou ervan. Het staat Máxima heel goed en ze ziet er in het gezicht ook goed uit!

    Comment by Corintha — 03/10/2012 @ 2:35 PM

  15. Ik vind het nog steeds een mooi jurkje, zeker voor deze tijd van het jaar. Ik hou alleen niet zo van die dikke kousen, hele dunne zwarte kousen was mooier geweest, zeker met deze pumps. En hoewel het weer toch niet zo best was, toch weer korte mouwtjes en geen jas.

    Comment by Willeke — 03/10/2012 @ 3:10 PM

  16. Ik vind het leren jurkje haar prachtig staan. Het heeft iets stoers, het moet wel tijdens een juiste activiteit gedragen worden. Ik zag ook dat ze al haar ringen weer draagt en haar armband. Het haar.. tja er zijn toch extensions of draag het dan maar iedere dag in een staart of zo.

    Comment by Constance — 03/10/2012 @ 3:25 PM

  17. Het ziet er prachtig uit, maar de vorige keer vond ik het nog mooier. Inderdaad zijn haar sieraden mooi, maar het haar vind ik absoluut niet mooi! Met laarzen vind ik persoonlijk mooier staan.

    Comment by Marije — 03/10/2012 @ 4:46 PM

  18. Valt tegen zo overdag, vorige keer was die leren jurk VÉÉL mooier!!!

    Comment by MeRoyalty — 03/10/2012 @ 6:43 PM

  19. Schitterend alweer ! Het is dus net twee jaar geleden ! Ben het overigens eens met sofia (nr. 9).

    Comment by julatrix — 03/10/2012 @ 10:22 PM

  20. Het haar wordt dun door al het verven en met extensions na lang gebruik krijg je kale plekken, het zou beter zijn om een leuke korte coup te doen, stoer en elegant, wat haar best zou staan.

    Comment by Zoe — 04/10/2012 @ 6:41 AM

  21. Vreselijke jurk en wat overdone voor een project met kinderen met zulke schoenen, het wordt allemaal een beetje potsierlijk.
    Dat haar met al die extensions zullen we het verder maar niet meer over hebben.

    Comment by Sofie — 04/10/2012 @ 8:45 PM

  22. Ze heeft het weer voor elkaar, Máxima. Bewondering én kritiek. Ik vind het haar, net als twee jaar geleden, geweldig staan! Jurk combineert zowel met hoge laarzen als met pumps goed. En ze is helemaal ‘in de mode’: dit najaar kun je niet om een (nep-)leren kledingstuk heen: jacks, jassen, jurken, rokken, leggings en broeken.

    Comment by Gea — 06/10/2012 @ 10:42 AM

  23. She looks fantastic!!!!

    Comment by Jorge — 07/10/2012 @ 9:36 PM

  24. Bij deze stoere outfit had ze haar haar beter elegant kunnen opsteken. Niet te veel van het wilde, past niet bij haar rol.

    Comment by Maike — 21/10/2012 @ 7:25 PM

Leave a comment