Programma:
Dag 4, 18 januari, was de eerste dag van het bezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). De dag begon dus met de aankomst in VAE. Na de ontmoeting met Dr Sultan Al Jaber, de president van het bedrijf Masdar, ging Máxima praten met succesvolle Emirati-vrouwen uit het bedrijfsleven. Daar zijn geen foto’s van. Hierna bezochten Máxima en Alexander de workshop Abu Dhabi Urban Planning Council en het Nederlands Architectuur Instituut, in aanwezigheid van o.a. Rem Koolhaas, over ‘de stad van de toekomst’. Toen volgde er een ontmoeting met sjeika Fatima en sjeika Salama, de moeder en de echtgenote van de kroonprins. Ook hierbij was er geen pers aanwezig. Áls je in een land bent waar woestijn is en veel kamelen en dromedarissen, moet je natuurlijk ook even de woestijn in. Dat deden Máxima en Alexander dan ook in vorm van een informeel bezoek aan de woestijn. Dat leverde veel spontane en leuke foto’s op, waar duidelijk op te zien was dat de prins en prinses ervan genoten. Ook was er weer een rondetafelgesprek, mede georganiseerd door VNO, met CEO’s uit Nederland en VAE. Tot slot volgde er nog een receptie met CEO’s, afvaardiging uit het bedrijfsleven en de overheid.

- Aankomst in VAE
- Ontmoeting met Dr Sultan Al Jaber
- Bezoek aan de workshop
- Máxima en Alexander in de woestijn, rijdend op een kameel
- Prachtige foto van een gelukkig paar
- Er moeten ook foto’s worden gemaakt, om aan de kinderen te laten zien
- Máxima met een valk
- Rondetafelgesprek
- Receptie met CEO’s

Kleding:
Met de aankomst in VAE droeg Máxima een wit jasje, die ze ook met koninginnedag 2003 droeg. Hetzelfde outfit droeg ze met de ontmoeting met Dr Sultan Al Jaber en met de workshop. In de woestijn droeg Máxima een nieuw outfit, erg mooi vind ik. Met het rondetafelgesprek droeg Máxima een wit pak, die ze ook in Ahoy in Rotterdam droeg, twee dagen na prinsjesdag (18-09-08).

~ Later vandaag volgt een verslag van dag 5 van dit bezoek. Kom vanavond dus nog even terug om ook te kijken naar deze dag en de foto’s!

Tags:

6 Comments »

  1. Weer leuke outfits van Máxima! Vooral die bij de aankomst!
    Die foto van Máxima en Willem-Alexander op een kameel vind ik lollig. :P

    Comment by Gerdien — 19/01/2009 @ 3:27 PM

  2. Hele mooie foto’s van Máxima! Vooral het witte pakje wat ze op met Koninginnedag 2003 droeg vind ik erg mooi en zit ook heel mooi =)
    Leuk! Ik ben benieuwd welke 9 Royals dit zijn!

    Comment by Mirjam — 19/01/2009 @ 4:05 PM

  3. Mooie foto’s en leuke outfits!

    Sorry dat ik de laatste tijd niet gereageerd had, maar dat kwam, omdat ik het te druk heb met school. Ik zit in mijn examenjaar.

    Comment by Claudia — 19/01/2009 @ 5:17 PM

  4. Leuke foto’s!
    Ze ziet er mooi uit vind ik! De blauwe outfit vind ik niet mooi!

    Comment by oranjefan — 19/01/2009 @ 5:21 PM

  5. maxima ziet er echt leuk uit vind ik

    Comment by charelle — 19/01/2009 @ 6:19 PM

  6. Heel leuk en ontspannen… Die op die kameel is echt grappig:D

    Comment by Judith — 19/01/2009 @ 6:24 PM

Leave a comment