Op 3 juni 2008 bracht Máxima, onaangekondigd, een bezoek aan het MS Centrum Amsterdam aan het VUmc en de Nederlandse Hersenbank, een unieke samenwerking die mogelijk wordt gemaakt door de Stichting MS Research uit Voorschoten. Prinses Máxima bezocht Amsterdam om het belang van het MS-onderzoek goed te keuren.

Prinses Máxima op 3 juni 2008, A'dam
© DigiDaan & ANP
(Foto is vrij van rechten en mag alleen redactioneel gebruikt worden in de context van het geleverde bijschrift: Inge Huitinga (Hoofd Nederlandse Hersenbank) en Michiel Kooreman (Technisch Coordinator Nederlandse Hersenbank) informeren Prinses Maxima over hersenonderzoek Bij deze foto hoort een APS persbericht.)

————————————————————————————————————————————————–
Prinses Máxima was vandaag aanwezig bij de lancering van de Global Alliance for Banking on Values in Zeist. Deze activiteit was onaangekondigd. Ook prinses Irene was aanwezig van in Zeist. Het seminar werd gehouden ter gelegenheid van de oprichting van een samenwerkingsverband van 12 internationale, duurzame banken, waaronder de Nederlandse Triodos Bank. Deze banken werken samen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en een duurzame samenleving. Naast Prinses Máxima sprak ook de heer A. Steiner, directeur-generaal van het VN-milieuprogramma (UNEP) en onder-secretaris-generaal van de Verenigde Naties, op de bijeenkomst. Klik HIER voor de toespraak die prinses Máxima hield, in het Engels. En er zijn ook 3 foto’s van! Prinses Máxima in Zeist, 03-03-09
© RVD & ANP

(Foto en bijschrift vallen buiten de redactionele verantwoordelijkheid van de Algemene Nieuwsdienst van het ANP. Foto is vrij van rechten en mag alleen redactioneel gebruikt worden in de context van het geleverde bijschrift: Zeist, 3 maart 2009- Twaalf internationale toonaangevende en succesvolle duurzame banken lanceren in Zeist de Global Alliance for Banking on Values. De Global Alliance wil een bijdrage leveren aan de noodzakelijke verandering van het financieel economische systeem. De oprichting van de Global Alliance vindt plaats op het hoofdkantoor van Triodos Bank in Zeist in aanwezigheid van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima der Nederlanden en Achim Steiner, directeur-generaal van het VN-milieuprogramma (UNEP) en onder-secretaris-generaal van de Verenigde Naties. Peter Blom is directievoorzitter Triodos Bank. )

Tags:

13 Comments »

  1. Super foto’s! Vind dat Máxima daar een heel gaaf jurkje aan had! :D

    Comment by Gerdien — 03/03/2009 @ 3:22 PM

  2. Erg leuk, ze had zeker een leuk en modern jurkje aan! Alleen vind ik het jammer dat haar haar zo slordig zit.

    Comment by Judith — 03/03/2009 @ 6:18 PM

  3. Leuke foto’s! nog niet allemaal gezien!

    Comment by anna — 03/03/2009 @ 6:41 PM

  4. Echt leuke foto’s!
    De outfit op laatste foto’s vind ik heel vlot! Leuk!

    Bij de 1e foto heeft Maxima écht een lage hals, en d’r kapsel zit ook vreslijk slordig! Is dat nou een prinses?? Laat ze kwa verzorging en kapsel maar een voorbeeld nemen aan Mathilde! Die is daarin ALTIJD netjes!!

    PS: Voor degenen die op mijn reactie willen reageren, moet je niet doen, want heeft geen nut. Iedereen heeft eigen mening. Dus als ik het lelijk vind hoef jij het niet gelijk lelijk te vinden. Iedereen is anders, dus het is nutteloos om op elkaar’s reactie’s te gaan reageren!!

    Comment by oranjefan — 03/03/2009 @ 7:04 PM

  5. Zo, dit vind ik nog eens leuk gecombineerd! Alleen de oorbellen vind ik niet zo ;)

    Comment by Francine — 03/03/2009 @ 9:24 PM

  6. Wat een leuke kopfoto heb je gemaakt!!

    Comment by Jet — 04/03/2009 @ 10:58 AM

  7. Wat leuk, dit onaangekondigde bezoek! Mooie foto’s en jurkje!

    Comment by Mirjam — 04/03/2009 @ 3:19 PM

  8. wat een mooie nieuwe kopfoto!!!

    Comment by willemijn — 04/03/2009 @ 6:35 PM

  9. beide keren ziet ze er prachtig uit!

    Comment by joanne — 04/03/2009 @ 8:51 PM

  10. Erg leuk jurkje had ze aan in Amsterdam. D’r haar vind ik wat slordig. De derde foto van Zeist vind ik heel mooi!

    Comment by Corintha — 05/03/2009 @ 9:57 AM

  11. Ik zou jouw kopfoto vergeten, leuk hoor!

    Comment by Corintha — 05/03/2009 @ 9:58 AM

  12. Die riem en het bovenstukje ken ik ergens van , ik vind het lijken op de kleding bij de doo pvan benjamin als ik me goed herinner, kan dat kloppen?
    Je nieuwe kopfoto is erg leuk geworden!

    Comment by Dagmar — 05/03/2009 @ 10:02 PM

  13. De eerste outfit vind ik mooi, doet mij een beetje denken aan de jurk die ze een paar jaar geleden op Koninginnedag droeg ( deze jurk is wel honderd keer mooier). Haar kapsel is daar wel heel ordinair, heel slordig !
    De tweede outfit vind ik op zich wat slordig, ik ben ook niet zo een fan van een tijgerprint. Haar kapsel ligt er daar wel goed bij, maakt echt veel verschil !

    Comment by Marieke — 09/03/2009 @ 3:19 PM

Leave a comment